Souls Series Wiki Forums

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

    Icon for new reponse not showing

    ScottyDoesKnow
    ScottyDoesKnow
    Addicted
    Addicted


    Posts : 148
    Reputation : 10
    Join date : 2013-05-15

    Icon for new reponse not showing Empty Icon for new reponse not showing

    Post by ScottyDoesKnow Wed Aug 28, 2013 10:30 am

    I noticed a bit ago that I wasn't seeing the red icon for new posts on any threads. It came back for a couple days and now it seems to be gone again.

    Is this happening to anyone else? And yes I'm logged in.
    twigsterxd
    twigsterxd
    Caffeinated
    Caffeinated


    Posts : 985
    Reputation : 31
    Join date : 2013-04-22

    Icon for new reponse not showing Empty Re: Icon for new reponse not showing

    Post by twigsterxd Wed Aug 28, 2013 10:34 am

    Gotta be you dude. I don't have that problem. Are you viewing forum using a PS3 by any chance?
    When I used my PS3, I had a few problems like this one.
    ScottyDoesKnow
    ScottyDoesKnow
    Addicted
    Addicted


    Posts : 148
    Reputation : 10
    Join date : 2013-05-15

    Icon for new reponse not showing Empty Re: Icon for new reponse not showing

    Post by ScottyDoesKnow Wed Aug 28, 2013 10:47 am

    On my PC. Just saw a couple that are new since I started browsing, seems to be resetting when I first surf to the site for some reason? Weird.
    Hatsune Miku
    Hatsune Miku
    Chosen Undead
    Chosen Undead


    Posts : 4239
    Reputation : 6
    Join date : 2012-10-12
    Age : 32
    Location : Sweet Devil

    Icon for new reponse not showing Empty Re: Icon for new reponse not showing

    Post by Hatsune Miku Wed Aug 28, 2013 11:56 am

    Did you log out or exit out of the forum, then come back later? That could be the reason. It happens to me all the time, if I don't read all the new posts before exiting out of the forums.
    That's if we're talking about the same thing.
    Wilkinson3424
    Wilkinson3424
    Hollowed
    Hollowed


    Posts : 2008
    Reputation : 71
    Join date : 2012-05-30
    Location : ( ͡º ͜ʖ ͡º)

    Icon for new reponse not showing Empty Re: Icon for new reponse not showing

    Post by Wilkinson3424 Wed Aug 28, 2013 8:45 pm

    It's not that uncommon, I had a thread about it a while ago.

    https://soulswiki.forumotion.com/t22068-small-bug-in-the-forums
    reim0027
    reim0027
    Moderator
    Moderator


    Posts : 6715
    Reputation : 381
    Join date : 2012-01-28

    Icon for new reponse not showing Empty Re: Icon for new reponse not showing

    Post by reim0027 Wed Aug 28, 2013 10:24 pm

    Something similar happens to me too. The posts will suddenly all become read. Or, the posts will suddenly become unread. It can be frustrating.

    Sponsored content


    Icon for new reponse not showing Empty Re: Icon for new reponse not showing

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Feb 08, 2023 5:59 pm